ΒΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΡΕΑ ΣΚΟΝΗΣ

Ο Βιοκαθαρισμός είναι μία καινούργια μέθοδος για τη μείωση των μικροβιακών φορτίων βακτήρια, μύκητες, ιοί κ.λ.π. Κύρια όμως η μέθοδος αυτή μας απαλλάσει από τα έντομα της σκόνης και τα αλλεργιογόνα περιττώματα τους καθώς και από τα απολεπίσματα του ανθρώπινου σώματος: τρίχες του σώματος μας, τρίχες κατοικίδιων ζώων κ.λ.π.

Όλα τα παραπάνω βρίσκονται στη σκόνη και αποτελούν τη βασική αιτία αλλεργιών.

Όταν εισπνέονται προκαλούν αλλεργική ρηνίτιδα, βροχικό άσθμα και άλλες ενοχλητικές παθήσεις στον ανθρώπινο οργανισμό. Από επιστημονικές ανακοινώσεις το 12% του Ελληνικού πληθυσμού πάσχει από αλλεργίες.

Η πλέον αποτελεσματική και ατοξική μέθοδος είναι ένας καλός καθαρισμός του χώρου με ειδικά μηχανήματα, χωρίς χημικά σκευάσματα .

Κύριος στόχος μας είναι η αφαίρεση – καθαρισμός των στρωμάτων, υφασμάτινων σαλονιών ( καναπέδες – καρέκλες ) από τη σκόνη, τα ακάρεα και τα περιττώματα τους, τα απολεπίσματα του ανθρώπινου σώματος.

Συμπληρωματικά η εταιρία μας με ειδικό τύπο λαμπτήρα UV-C σας απαλλάσει από μικροβιακά φορτία σε ποσοστό 98%.

Οι σύγχρονες αντιρυπαντικές τεχνολογίες και μέθοδοι σήμερα αποτελούν μια νέα επιστημονική προστασία για τον άνθρωπο και το περιβάλλον που ζεί.

Βιοκαθαρισμός (στρωμάτων για ακάρεα)


Ακάρεα της σκόνης (dust-mites)


Τα ακάρεα δεν είναι ορατά με γυμνό μάτι. Ζουν μέσα στα στρώματα, στα χαλιά, τους καναπέδες ή ακόμα και στα καθίσματα του αυτοκινήτου. Βασικό αίτιο της αλλεργίας είναι οι εκκρίσεις της βλαβερής πρωτεΐνης των περιττωμάτων τους που υπάρχει στη σκόνη και προκαλεί αλλεργική ρινίτιδα, άσθμα κλπ. Κυριότερο σύμπτωμα είναι ο κνησμός ή αλλεργίες που εμφανίζονται σαν εξανθήματα (κοκκινίλες) ή ακόμα και αλλεργική ρινίτιδα, βρογχικό άσθμα και άλλες ενοχλητικές καταστάσεις.

Τα εισπνεόμενα αλλεργιογόνα είναι εκείνα που κατά κύριο λόγο ευθύνονται για την αλλεργική ρινίτιδα. Αποφεύγουμε την χρήση χημικών ακαρεοκτόνων που μπορούν να προκαλέσουν παρενέργειες στον οργανισμό.

Ειδικά προγράμματα Βρεφονηπιακών – παιδικών σταθμών. Μονάδων φροντίδας ηλικιωμένων ή άλλων χώρων φιλοξενίας. Στρατιωτικές μονάδες, κατασκηνώσεις, εξοχικές κατοικίες, studios, hotels, departments.

Είναι μία υπηρεσία νέα που προσφέρουμε στους πελάτες μας με χαμηλό κόστος.

Μέτρα Υγιεινής


» Πλύσιμο των κλινοσκεπασμάτων με ζεστό νερό σε συνιστώμενη θερμοκρασία των 60 βαθμών

» Χρήση καλύμματος για τα στρώματα (επιστρώματος)

» Έκθεση των κλινοσκεπασμάτων στον ήλιο για αερισμό

» Καθαρισμός με σκούπα αναρρόφησης για την αφαίρεση της σκόνης αλλά εφοδιασμένη με ειδικό φίλτρο (heppα)

Διεύθυνση
Καράμπαμπα 81
Αγ. Δημήτριος 17341

Επικοινωνία
Email: info @ ageliki-roussou.gr
Τηλ.: 210 99 34 214
Κιν.: 6937 625 479
Fax: 210 99 34 214

Φόρμα Επικοινωνίας

Έχετε κάποια ερώτηση ?

Ενδιαφέρεστε για κάποια υπηρεσία ?

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

    Αποδέχομαι τους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

    error: Content is protected !!