ΚΟΡΙΟΙ, ΨΥΛΛΟΙ, ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ

Καταπολέμηση Κοριών – Ψύλλων – Τσιμπουριών


Οι κοριοί, οι ψύλλοι και τα τσιμπούρια είναι έντομα που τρέφονται μόνο με αίμα και γιαυτό χρειάζονται ξενιστή που πολλές φορές είναι κάποιο θηλαστικό (γάτα, σκύλος ποντικός και ο άνθρωπος).

Για να αιμομυζύσουν απαιτείται ένα ερέθισμα, όπως είναι οι δονήσεις κατά την κίνηση των ξενιστών, το CO2 που αποβάλλεται από το σώμα των ξενιστών η αύξηση της υγρασίας του περιβάλλοντος.

Προκαλούν σοβαρές δερματίτιδες (κοκκινίλες που προκαλούν έντονο πόνο και κρατούν μέρες). Μυζούν πολύ αίμα και προκαλούν αναιμίες στα ζώα.

Είναι ξενιστές παθογόνων πρωτοζώων (Ρικέτσιες ¨προκαλούν τον ενδημικό τύφο¨, Βάκιλοι ¨προκαλούν την πανώλη¨, πανούκλα). Με το σάλιο τους μεταδίδουν τοξίνες που μπορούν να προκαλέσουν μέχρι και παράλυση.

Η εταιρεία μας επιλέγει την σωστή μέθοδο εφαρμογής τόσο από επιστημονικής άποψης όσο και αποτελεσματικότητας παρέχοντας ανάλογη εγγύηση.

Στόχος μας το άριστο αποτέλεσμα με την χρήση ακίνδυνων, ασφαλών και εγκεκριμένων σκευασμάτων από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Μέθοδος Αντιμετώπισης


Νέα μέθοδος χωρίς χημικά για την καταπολέμηση των κοριών σε όλα τα στάδια ανάπτυξης τους ακόμα και των αυγών . Με την χρήση υπέρθερμου ξηρού ατμού και σε συνδυασμό με υψηλή θερμοκρασία 180 ο C η εξόντωση είναι ακαριαία. Το αξιοσημείωτο είναι πως δεν χρειάζεται να φύγετε από τον χώρο και μετά την εφαρμογή σας παραδίδετε προς χρήση χωρίς κανένα κίνδυνο. Ταυτόχρονα γίνεται και απολύμανση του χώρου.

Με την σωστή και σχολαστική εφαρμογή από το ειδικευμένο συνεργείο μας απαλλάσσεστε από την πρώτη κι όλης εφαρμογή χωρίς επαναλήψεις και περιττά έξοδα.

Διεύθυνση
Καράμπαμπα 81
Αγ. Δημήτριος 17341

Επικοινωνία
Email: info @ ageliki-roussou.gr
Τηλ.: 210 99 34 214
Κιν.: 6937 625 479
Fax: 210 99 34 214

Φόρμα Επικοινωνίας

Έχετε κάποια ερώτηση ?

Ενδιαφέρεστε για κάποια υπηρεσία ?

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

    Αποδέχομαι τους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

    error: Content is protected !!