ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Για τις απολυμάνσεις – αποσμήσεις χρησιμοποιούμε ειδικά απολυμαντικά σκευάσματα άνευ οσμής και διαβρωτικού διαλύτη ιδιαίτερα σε κατοικημένους χώρους και χώρους παρασκευής τροφίμων και αυτό επιβάλλεται μετά την επιδρομή τρωκτικών που τόσα μικρόβια μεταφέρουν.

Όλα τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι ακίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία αλλά αποτελεσματικά στα περισσότερα μικρόβια (μύκητες, βακτήρια, ιοί) και εφαρμόζονται με μέθοδο ψυχρής εκνέφωσης (cold-fogger) από ειδικά εκπαιδευμένο εφαρμοστή.

Ειδικές απολυμαντικές εφαρμογές και απόσμηση σε σχολεία, παιδικούς σταθμούς, κότερα, θαλάμους συντήρησης φρούτων και λαχανικών, σε χώρους όπου έχουν παραμείνει πτώματα ζώων, πτηνών (κοτέτσια), υπόγειοι βόθροι, χώροι και ψυγεία φύλαξη διατήρηση ιχθυρών, κλπ.

Γιατί είναι απαραίτητες οι Απολυμάνσεις;


Οι κίνδυνοι για την ανθρώπινη υγεία, που προέρχονται από τα διάφορα παράσιτα σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους είναι μεγάλοι. Από μια απλή δηλητηρίαση ως και τον θάνατο.Απολύμανση

Αυτό κυρίως οφείλεται στο ότι είναι ξενιστές παθογόνων όπως: Ιοί, Βακτήρια, Μύκητες, Χλαμύδια , Ρικέτσιες, Σπειροχαίτες κ.λ.π. αναφορικά η γνωστή Λεπτοσπείρωση είναι θανατηφόρος ασθένεια που μεταφέρεται από τα ούρα των ποντικών.

Τα παράσιτα διαφοροποιούνται στην ανάπτυξη και τη δράση τους. Παράγοντες που τα επηρεάζουν κατά κύριο βαθμό είναι οι περιβαλλοντικές συνθήκες του εκάστοτε χώρου στον οποίο βρίσκονται.

Αν οι συνθήκες είναι κατάλληλες η ανάπτυξη των παρασίτων είναι ταχύτατη και για τον λόγο αυτό είναι σημαντικό το πρόγραμμα των υπηρεσιών απολύμανσης που θα ακολουθήσετε να ειδικεύεται στις παρασιτολογικές απειλές που αντιμετωπίζετε ή ενδέχεται να αντιμετωπίσετε.

Απολυμάνσεις σε επιχειρήσεις


Ο βαθμός ανοχής έναντι των παρασίτων διαφέρει ανάλογα με το είδος τους αλλά και με είδος και τις δραστηριότητες του κάθε χώρου.

Η απολύμανση είναι απαραίτητη ακόμα και στην υποψία επιδρομής  “απρόσκλητων επισκεπτών” π.χ. τρωκτικών, κατσαρίδων, ψύλλων και άλλων εντόμων, ειδικά σε χώρους αποθήκευσης τροφίμων, κουζίνες, τραπεζαρίες όπως και σε χώρους που σχετίζονται με την υγεία και την υγιεινή (νοσοκομεία, ιατρεία, γυμναστήρια, τουαλέτες κλπ).

Για απολυμάνσεις σε χώρους κατοικιών και χώρους τροφίμων χρησιμοποιούμε ειδικά απολυμαντικά σκευάσματα, ακίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία αλλά αποτελεσματικά στα παράσιτα. Η εφαρμογή τους γίνεται από ειδικά εκπαιδευμένους εφαρμοστές της εταιρείας μας.

Καλύπτουμε απολυμάνσεις σε χώρους: Εργοστάσιων, Ξενοδοχείων Εστιατορίων, Επαγγελματικών χώρων (εργαστήρια τροφίμων, ζαχαροπλαστεία) Εκπαιδευτήρια, Μουσεία, Εκκλησίες, κάθε είδους μεταφορικό μέσο (πλοία, τρένα, αυτοκίνητα), Πολυκατοικίες κ.α.

Πιστοποιητικό απολύμανσης


Η εταιρεία μας χορηγεί Πιστοποιητικό Απολύμανσης ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Χρησιμοποιούμε κατάλληλα και μόνο προϊόντα απολύμανσης εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καθώς και από τον Ε.Ο.Φ.. Προχωράμε στην εξόντωση των παρασίτων χωρίς συνέπειες στην ανθρώπινη υγεία. Οι εξειδικευμένοι απολυμαντές μας φροντίζουν ώστε ο χώρος σας να είναι πάντα καθαρός, υγιεινός και με το κατάλληλο πιστοποιητικό απολύμανσης.

Μπορείτε να μας καλείτε καθημερινά για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία στον τομέα των απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονιών.

Διεύθυνση
Καράμπαμπα 81
Αγ. Δημήτριος 17341

Επικοινωνία
Email: info @ ageliki-roussou.gr
Τηλ.: 210 99 34 214
Κιν.: 6937 625 479
Fax: 210 99 34 214

Φόρμα Επικοινωνίας

Έχετε κάποια ερώτηση ?

Ενδιαφέρεστε για κάποια υπηρεσία ?

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

    Αποδέχομαι τους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

    error: Content is protected !!