Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αγγελική Ρούσσου γεωπόνος εντομολόγος

Εφαρμόζοντας απολύμανση, απεντόμωση ή μυοκτονία στοχεύουμε στην καταπολέμηση, πρόληψη και προφύλαξη από όλα τα είδη ζωικών παρασίτων και εξυγίανση χώρων διαμονής και χώρων διακίνησης, αποθήκευσης ή παρασκευής τροφίμων, μεταφορικών μέσων κ.α.  Κατ’ αυτόν τον τρόπο αποκλείουμε εστίες μόλυνσης και ασθένειες και προστατεύουμε ευαίσθητους χώρους που προκαλούν τα έντομα και τα τρωκτικά.

Ακολουθούμε επιστημονικές μεθόδους εργασίας και σκευάσματα υγειονομικής σημασίας, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων επιτυγχάνοντας μέγιστη αποτελεσματικότητα και ανυπαρξία κινδύνων μόλυνσης.

Καλύπτουμε ανάγκες επιχειρήσεων που έχουν υψηλά standards ποιότητας (ISO – HACCP), παρέχοντας φάκελο που περιέχει όλα τα νόμιμα απαιτούμενα πιστοποιητικά απεντόμωσης – μυοκτονίας, και τον ενημερώνουμε σε κάθε επίσκεψη μας.

Η εταιρεία απέκτησε στις 30/05/2019 την πιστοποίηση ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2015 για την ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΩΝ, ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΥΟΚΤΟΝΙΩΝ με ισχύ μέχρι την 29/05/2022.

Χώροι που εξυπηρετούμε

Η επιχείρηση μας εξυπηρετεί και προσφέρει τις υπηρεσίες της σε:

 • Εργοστάσια
 • Ξενοδοχεία
 • Επαγγελματικούς χώρους (εργαστήρια και αποθήκες τροφίμων, catering, ζαχαροπλαστεία κ.ά.)
 • Πλοία (και κάθε είδους μεταφορικό μέσον)
 • Εκπαιδευτήρια
 • Πολυκατοικίες
 • Μουσεία
 • Εκκλησίες
 • Συλλογές έργων τέχνης
 • Ξυλόγλυπτες κατασκευές κ.α.
 • Κατασκευή – Συντήρηση πρασίνου με αυτόματο πότισμα, λίπανση, κλάδεμα και αρχιτεκτονική τοπίου

Pest Control – Έλεγχος Παρασίτων

Θεωρώντας δεδομένη την επιθυμία σας να κάνετε πιο ανταγωνιστική, αποδοτική και προσοδοφόρα την επιχείρησή σας για την σωστή λειτουργία της, σας γνωστοποιούμε τη βοήθεια που μπορούμε να σας προσφέρουμε σχετικά με προγραμματισμένες επεμβάσεις που αναφέρονται Απεντομώσεις-Μυοκτονίες.

Κάθε εργασία μας γίνεται υπό την παρουσία ειδικού επιστήμονα σύμφωνα με τον Νόμο και τον εκπαιδευμένο εφαρμοστή που έχει η εταιρεία μας. Συντάσσουμε Υγειονομικές Εκθέσεις λαμβάνοντας υπόψη τα υψηλά standards που απαιτεί το ISO 22000-HACCP και σας παραδίδουμε τον ειδικό φάκελο που απαιτεί η νομοθεσία.

Έχουμε υποχρέωση να σας ενημερώνουμε σε κάθε επίσκεψή μας για την πορεία των εργασιών μας και να σας παρέχουμε τις ανάλογες εγγυήσεις. Η συχνότητα των επισκέψεων και εφαρμογών εξαρτάται από το είδος του παθογόνου, την εποχή, την ένταση, την προσβολή και τις συνθήκες που επικρατούν.

Επίσης θα σας παραδώσουμε φάκελο με την Νόμιμη άδεια μας καθώς και τα ανάλογα M.S.D.S. των σκευασμάτων που χρησιμοποιούμε.

Διεύθυνση
Καράμπαμπα 81
Αγ. Δημήτριος 17341

Επικοινωνία
Email: info @ ageliki-roussou.gr
Τηλ.: 210 99 34 214
Κιν.: 6937 625 479
Fax: 210 99 34 214

Φόρμα Επικοινωνίας

Έχετε κάποια ερώτηση ?

Ενδιαφέρεστε για κάποια υπηρεσία ?

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

  Αποδέχομαι τους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

  error: Content is protected !!