ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ

Τρωκτικά

Η μόνιμη απαλλαγή από τα τρωκτικά είναι πολύ δύσκολη υπόθεση για κάποιον που δεν γνωρίζει τις συνήθειες, τις ικανότητες και την βιολογία τους. Σε ευαίσθητους χώρους όπως αποθήκευσης – παρασκευής τροφίμων η καταπολέμηση των τρωκτικών γίνεται με απόλυτο επαγγελματισμό και ασφαλή χρήση των προϊόντων μυοκτονίας.

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην επιλογή και προπαντός στον τρόπο τοποθέτησης των δολωμάτων. Τα δολώματα των τρωκτικών είναι ανάγκη να ασφαλίζονται ούτως ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να διασκορπιστούν ή να μεταφερθούν από τα τρωκτικά και να μολύνουν τρόφιμα, εξοπλισμό ή σκεύη που χρησιμοποιεί ο άνθρωπος, ή άλλα κατοικίδια και πουλιά.

Τα τρωκτικοκτόνα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Γεωργίας. Στα πλεονεκτήματα των σκευασμάτων αυτών είναι η χαμηλή επικινδυνότητα για τον άνθρωπο και η μεγάλη και διαρκής αποτελεσματικότητα.

Η ειδική εκπαίδευση του προσωπικού μας στις μυοκτονίες και η άριστη γνώση των σκευασμάτων που χρησιμοποιούμε εγγυώνται το άριστο αποτέλεσμα. Η επιλογή των θέσεων και η σωστή τοποθέτηση των δολωματικών σταθμών μυοκτονίας προϋποθέτει το άριστο αποτέλεσμα και για κάθε εφαρμογή μας σας δίνουμε εγγύηση.

Χρησιμοποιούμε τελευταίου τύπου αιμολυτικά κηρώδη δολώματα εγκεκριμένα, ασφαλή για οικόσιτα ζώα, πουλιά και η διάρκειά τους υπερβαίνει τους τρεις μήνες. Όλα τα χρησιμοποιημένα σκευάσματα είναι άοσμα, αιμολυτικά και τα πτώματα των ποντικών αναδίδουν ελάχιστη οσμή.

Ασθένειες

Ασθένειες που προκαλούν τα τρωκτικά:

» Πανώλη

» Τριχίνωση

» Τυφοειδή πυρετό

» Σαλμονέλα

» Τροφικές δηλητηριάσεις

Διεύθυνση
Καράμπαμπα 81
Αγ. Δημήτριος 17341

Επικοινωνία
Email: info @ ageliki-roussou.gr
Τηλ.: 210 99 34 214
Κιν.: 6937 625 479
Fax: 210 99 34 214

Φόρμα Επικοινωνίας

Έχετε κάποια ερώτηση ?

Ενδιαφέρεστε για κάποια υπηρεσία ?

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

    Αποδέχομαι τους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

    error: Content is protected !!