PET CARE

PET-CARE-2-W

Pet – Anti Parasites Formulation

«Τα κατοικίδιά μας είναι ξενιστές εξωτερικών παρασίτων και τα αιθέρια έλαια που περιέχονται σε αυτή η φόρμουλα θα τα προστατεύσουν από την εισβολή στο τρίχωμα τους. Είναι απαραίτητο να φροντίζετε το περιβάλλον του κατοικίδιου ζώου σας, είτε μέσα στο σπίτι σας για γάτα ή σκύλο, ή σε διπλανά κτίρια για μεγάλα ζώα, όπως στάβλους και αχυρώνες.»

Συστατικά: Cedrus Atlantica, Cymbopogon nardus, Eucalyptus globulus, Mentha piperita, Pinus sylvestris, Rosmarinus officinalis, Salvia officinalis, Citrus sinensis, Melaleuca alternifolia 100% Φυσικά Αιθέρια Έλαια.

Ποσότητα:10 ml

Διάρκεια ζωής: πρέπει να παραμένει ερμητικά κλειστό και να φυλάσσεται μακριά από το φως και τη ζέστη. Καλύτερο εάν χρησιμοποιηθεί εντός 1 έτους από το άνοιγμα του.

PET-CARE-BOTTLE-2-W-
PET-CARE-3-W-

Οδηγίες:

Μικρά ζώα: Σε ένα σαμπουάν κατά των ψύλλων & των κροτώνων: αραιώστε 5 ml (1 κουταλάκι του γλυκού) από την Φόρμουλα σε ένα λίτρο φυσικό σαμπουάν.

Ανακινήστε καλά το μπουκάλι ώστε να αναμειχθεί ομοιόμορφα.

Αφού εφαρμόσετε το σαμπουάν, αφήστε το για 3 έως 5 λεπτά πριν το ξεπλύνετε.

Μέθοδος “Spot-on”: ανάμεσα στους ώμους του ζώου, στην πλάτη του, απλώνοντας στις τρίχες, ρίξτε μεταξύ 5 και 10 σταγόνες αδιάλυτης φόρμουλας απευθείας επάνω το δέρμα. Με την πάροδο του χρόνου, τα έλαια θα εξαπλωθούν, καθώς αναμιγνύονται με το λιπαρό φιλμ που προστατεύει το δέρμα του κατοικίδιου ζώου σας.

Με ένα πινέλο: σε μία ή περισσότερες φορές, ρίξτε 5 έως 10 σταγόνες από την φόρμουλα σε μια βούρτσα και χρησιμοποιήστε την για να βουρτσίσετε το ζώο.

Φτιάξτε ένα κολάρο ψύλλων: ρίξτε μερικές σταγόνες από την αδιάλυτη φόρμουλα στο εσωτερικό του κολάρου του κατοικίδιου ζώου σας πριν το φορέσει.

Ψεκάστε: σε ένα μικρό μπουκάλι ψεκασμού, 10 σταγόνες της φόρμουλας με 75 έως 100 ml ζεστό νερό, που δεν βράζει, και ψεκάστε το περιεχόμενο στο τρίχωμα του κατοικίδιου ζώου σας, ανακατεύοντας συχνά το μπουκάλι ψεκασμού σας για να εξασφαλίσετε καλή διασπορά των ελαίων. Αποφύγετε τα μάτια και βλεννώδεις μεμβράνες.

PET-CARE-ΧΩΡΙΣ-ΧΗΜΙΚΑ
PET-CARE-ΧΩΡΙΣ-ΑΛΚΟΟΛ

Μεγάλα ζώα: Οι περισσότερες μέθοδοι που περιγράφονται για μικρά ζώα ισχύουν και για μεγάλα ζώα. Ωστόσο, φαίνεται ότι η άμεση και προσεκτική εφαρμογή της αδιάλυτης φόρμουλας με πινέλο είναι η προτιμότερη μέθοδος.

Στο περιβάλλον του ζώου σας:

Αυτό θα απαιτήσει να φτιάξετε ένα σπρέι ως εξής: • 15 σταγόνες της φόρμουλας,

για αραίωση • 60 ml (4 κουταλιές της σούπας) οινόπνευμα & • 4 λίτρα νερό. Ακολουθήστε καλά τα βήματα της αραίωσης, εξασφαλίζοντας καλή ομοιογένεια του τελικού μείγματος.

Ανακινείστε καλά το δοχείο ψεκασμού σας πριν από κάθε χρήση. Ψεκάστε τα μέρη όπου ζουν τα κατοικίδιά σας.

Συχνότητα χρήσης: Συνήθως, μια προσεκτική εφαρμογή της φόρμουλας στο ζώο μία φορά κάθε δύο εβδομάδες, και για μια προσεκτική αντιμετώπιση του περιβάλλοντος μία φορά το μήνα. Ωστόσο, ανάλογα με την εποχή και τους μεταβλητούς κινδύνους έκθεσης αλλά και ανάλογα με την τοποθεσία αυτές οι συχνότητες μπορούν να αυξηθούν χωρίς κίνδυνο.

Προφυλάξεις: Η φόρμουλα περιγράφεται εδώ ως παράδειγμα φυσικής μεθόδου που μπορεί να χρησιμοποιείται στη φροντίδα κατοικίδιων ζώων. Αυτή η φόρμουλα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διάγνωση ή τη θεραπεία ασθενειών σε ζώα ή ακόμα και να αποτελεί δικαιολογία για να διακόψετε τις θεραπείες που σας έχουν συνταγογραφήσει κτηνίατρος.

Εάν έχετε αμφιβολίες για την υγεία του κατοικίδιου ζώου σας, ρωτήστε τον τακτικό σας κτηνίατρο.

Συμπυκνωμένο προϊόν: μην το καταπίνετε. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια και τους βλεννογόνους. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Συμβουλές για τα «σπρέι»: Σπρέι που γίνονται με οινόπνευμα: το πρώτο βήμα συνίσταται στην σχολαστική αραίωση της φόρμουλας σε καθαρό οινόπνευμα. Το δεύτερο βήμα συνίσταται στην προσθήκη αυτού του μείγματος στο νερό που περιέχεται στον ατμοποιητή σας. Ανακινείστε καλά.

Μπορεί να αποθηκευτεί, αλλά πρέπει να θυμηθείτε να ανακινείτε το μπουκάλι πριν από κάθε χρήση. Μην το χρησιμοποιείτε απευθείας στο κατοικίδιο σας.

Σπρέι χωρίς αλκοόλ: μόνο για μία χρήση, μπορείτε να ετοιμάσετε ένα σπρέι με ζεστό νερό, όχι βραστό, στο οποίο ρίχνετε τα αιθέρια έλαιά σας. Είναι πολύ σημαντικό να ανακινείτε το δοχείο σας πριν και κατά τη χρήση.

PET-CARE-CAT-4-W

Διεύθυνση
Καράμπαμπα 81
Αγ. Δημήτριος 17341

Επικοινωνία
Email: info @ ageliki-roussou.gr
Τηλ.: 210 99 34 214
Κιν.: 6937 625 479
Fax: 210 99 34 214

Φόρμα Επικοινωνίας

Έχετε κάποια ερώτηση ?

Ενδιαφέρεστε για κάποια υπηρεσία ?

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

    Αποδέχομαι τους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

    error: Content is protected !!